Z tego co wiem to właśnie w ludziach związanych z PiS ostatnia szansa. Pozostałe osoby włącznie z wójtem sercem za PSLem są albo dobrze opłacone albo jest im bez różnicy co ktoś będzie miał pod oknem. Więc zastanówcie się dwa razy nad oczernuaniem tego wpisu w naszej okolicy, jak oni odpuszczą to spopielarnia ruszy na pewno.
Ti (Anonim)
2019-02-14 05:57:00
Co za kretyn sam jesteś nieudacznik
zosia (Anonim)
2019-02-11 18:24:57
Nie wypisuj takich bredni człowieku.Przyjedz do Czerniejowa poczestujemy cie malinami ktore rosna obok spalarni.mysle ze ci posmakuja sa smaczne az slodkie.,Nie chodzi tu o zadnych nieudacznikow .Krematorium powinno byc w miejscu odosobnionym a nie wsrod domow
anna (Anonim)
2019-02-11 18:02:21
Żyjemy w xxI wieku .Kazdy ma prawo zyc w czystym, ekologicznym srodowisku.Nie mamy ochoty wdychac dymu ze spopielonych zwłok.Jedno spalanie trwa ok.3 godz.Nie pozwolimy aby nasze dzieci zyły obok takiego kombinatu.Niech spala sobie zwloki kolo swojego i tam niech sobie liczy kase.
Aj tam (Anonim)
2019-02-11 09:08:22
Po co ten wywód? Co innego też was truje, nawet bardziej i jakoś nikt nie protestuje. Osobiście jestem za kremacją i popieram aby coś takiego powstawało.
fan (Anonim)
2019-02-11 08:58:50
ludu mój ludu ,cóżem ............. , zazdrość o kasę zżera was bardziej niż rdza stal , typowo polski zaścianek zakompleksionych nieudaczników
Strasburg (Anonim)
2019-02-09 18:47:42
mamy prawo do tego aby żyć w miarę czystym środowisku to,że nasze prawo traktuje krematorium jako "działalność" czy biznez który można sobie prowadzić pod oknem sąsiada to wcale nie oznacza, że takie prawo jest słuszne, może należy je zmienić lub zaskarżyć do Strasburga? Prawo ma być dla ludzi a nie przeciwko nim. Tylko patrzeć jak podpiszą umowę na spalanie odpadów weterynaryjnych, dopiero będzie syf..Ta Pani chce się wzbogacić kosztem naszego zdrowia i wartości naszych działek, ciekawe czy członkowie tej firmy rodzinnej czy chcieliby żyć przy krematorium, wątpie
No cóż (Anonim)
2019-02-08 11:25:51
Kremacja jest tansza niz tradycyjny pochówek.
Mieszkaniec (Anonim)
2019-02-08 10:30:05
Widać że inwestorowi zależy na kasie i ma gdzieś ludzkie zdanie ,własną rodzinę by sprzedała za parę groszy. A filtry nic niedają i obsługa jest kosztowna a my Polacy tniemy koszty czyli będzie tragedia i syf w całej gminie a inwestor będzie liczył kasę i simiał się nam w oczy. A gdzie nasi radni bez radni i nasz PiS co tak chuczał a po wyborach olał wszystko
fan (Anonim)
2019-02-07 09:09:19
Wieśka ty naprawdę jesteś wieśn...........a , przyswoiłaś sobie zasadę TVpis (ciemny lud wszystko kupi) i wciskasz kit mieszkańcom Jaszczowa , wróć się do szkoły podstawowej -nauka o budowie człowieka , poznaj zasady funkcjonowania spalarni zwłok (cały świat pali) i nie tykaj Majdanka . ciebie zżera zazdrość o biznes nic więcej . wstyd .
Wieśka (Anonim)
2019-02-06 20:47:24
Jak można być takim ignorantem! To że Panu/Pani nie przeszkadza to nie oznacza, że reszta ma żyć w obecności krematorium, to juz istny Majdanek! Proszę sobie zobaczyć zdjęcia opublikowane w jednej z lubelskich gazet jaki czarny dym wydobywa się ze spalarni u nas w Czerniejowie. Nie istnieją żadne regulacje dot filtrów ich zakładnia sprawdzania czy wymiany to istna bzdura przekazywana z ust do ust
Krzych (Anonim)
2019-02-06 07:34:03
Nieprawdą jest też to że wszyscy są przeciwni. Ja jestem z Jaszczowa i nie mam nic przeciwko spalarni. Wolę wdychać dym ze zwłok (bezbarwny i bezwonny) niż dym ze spalonych gumowców, śmieci itp który codziennie rozpościera się nad miejscowością. Widok karawanu też nie jest niczym strasznym -przecież to nie kabriolety z otwartymi trumnami w środku. A uwagi co do Nadwieprzańskiego Parku Krajobrazowego to już kompletnie nie rozumiem.
joanna (Anonim)
2019-02-05 22:14:19
Autor tego artykułu zamieścił nieprawdziwe informacje. Nieprawdą jest , że tylko troje mieszkańców protestuje przeciwko spopielarni. Przeciwni są wszyscy mieszkańcy Jaszczowa. Zebraliśmy ok. 1000 podpisów. Żaden normalny człowiek nie chce żyć wdychając dym ze spopielonych zwłok. Nie chce widoku karawanów w swojej okolicy. Bez względu na to czy jest to dym wonny czy nie, barwny czy bezbarwny. Tutaj nie ma miejsca na tego typu biznes. W bliskiej odległości jest szkoła oraz teren Nadwieprzańskiego Parku Narodowego. W głowie mi się to nie mieści. Proponujemy Pani Beczkalskiej ,aby postawiła sobie spopielarnie pod oknami swojego domu w Trawnikach.
Budowa krematorium ruszy w tym roku?
Ja (Anonim)
2019-02-15 11:42:55Z tego co wiem to właśnie w ludziach związanych z PiS ostatnia szansa. Pozostałe osoby włącznie z wójtem sercem za PSLem są albo dobrze opłacone albo jest im bez różnicy co ktoś będzie miał pod oknem. Więc zastanówcie się dwa razy nad oczernuaniem tego wpisu w naszej okolicy, jak oni odpuszczą to spopielarnia ruszy na pewno.
Ti (Anonim)
2019-02-14 05:57:00Co za kretyn sam jesteś nieudacznik
zosia (Anonim)
2019-02-11 18:24:57Nie wypisuj takich bredni człowieku.Przyjedz do Czerniejowa poczestujemy cie malinami ktore rosna obok spalarni.mysle ze ci posmakuja sa smaczne az slodkie.,Nie chodzi tu o zadnych nieudacznikow .Krematorium powinno byc w miejscu odosobnionym a nie wsrod domow
anna (Anonim)
2019-02-11 18:02:21Żyjemy w xxI wieku .Kazdy ma prawo zyc w czystym, ekologicznym srodowisku.Nie mamy ochoty wdychac dymu ze spopielonych zwłok.Jedno spalanie trwa ok.3 godz.Nie pozwolimy aby nasze dzieci zyły obok takiego kombinatu.Niech spala sobie zwloki kolo swojego i tam niech sobie liczy kase.
Aj tam (Anonim)
2019-02-11 09:08:22Po co ten wywód? Co innego też was truje, nawet bardziej i jakoś nikt nie protestuje. Osobiście jestem za kremacją i popieram aby coś takiego powstawało.
fan (Anonim)
2019-02-11 08:58:50ludu mój ludu ,cóżem ............. , zazdrość o kasę zżera was bardziej niż rdza stal , typowo polski zaścianek zakompleksionych nieudaczników
Strasburg (Anonim)
2019-02-09 18:47:42mamy prawo do tego aby żyć w miarę czystym środowisku to,że nasze prawo traktuje krematorium jako "działalność" czy biznez który można sobie prowadzić pod oknem sąsiada to wcale nie oznacza, że takie prawo jest słuszne, może należy je zmienić lub zaskarżyć do Strasburga? Prawo ma być dla ludzi a nie przeciwko nim. Tylko patrzeć jak podpiszą umowę na spalanie odpadów weterynaryjnych, dopiero będzie syf..Ta Pani chce się wzbogacić kosztem naszego zdrowia i wartości naszych działek, ciekawe czy członkowie tej firmy rodzinnej czy chcieliby żyć przy krematorium, wątpie
No cóż (Anonim)
2019-02-08 11:25:51Kremacja jest tansza niz tradycyjny pochówek.
Mieszkaniec (Anonim)
2019-02-08 10:30:05Widać że inwestorowi zależy na kasie i ma gdzieś ludzkie zdanie ,własną rodzinę by sprzedała za parę groszy. A filtry nic niedają i obsługa jest kosztowna a my Polacy tniemy koszty czyli będzie tragedia i syf w całej gminie a inwestor będzie liczył kasę i simiał się nam w oczy. A gdzie nasi radni bez radni i nasz PiS co tak chuczał a po wyborach olał wszystko
fan (Anonim)
2019-02-07 09:09:19Wieśka ty naprawdę jesteś wieśn...........a , przyswoiłaś sobie zasadę TVpis (ciemny lud wszystko kupi) i wciskasz kit mieszkańcom Jaszczowa , wróć się do szkoły podstawowej -nauka o budowie człowieka , poznaj zasady funkcjonowania spalarni zwłok (cały świat pali) i nie tykaj Majdanka . ciebie zżera zazdrość o biznes nic więcej . wstyd .
Wieśka (Anonim)
2019-02-06 20:47:24Jak można być takim ignorantem! To że Panu/Pani nie przeszkadza to nie oznacza, że reszta ma żyć w obecności krematorium, to juz istny Majdanek! Proszę sobie zobaczyć zdjęcia opublikowane w jednej z lubelskich gazet jaki czarny dym wydobywa się ze spalarni u nas w Czerniejowie. Nie istnieją żadne regulacje dot filtrów ich zakładnia sprawdzania czy wymiany to istna bzdura przekazywana z ust do ust
Krzych (Anonim)
2019-02-06 07:34:03Nieprawdą jest też to że wszyscy są przeciwni. Ja jestem z Jaszczowa i nie mam nic przeciwko spalarni. Wolę wdychać dym ze zwłok (bezbarwny i bezwonny) niż dym ze spalonych gumowców, śmieci itp który codziennie rozpościera się nad miejscowością. Widok karawanu też nie jest niczym strasznym -przecież to nie kabriolety z otwartymi trumnami w środku. A uwagi co do Nadwieprzańskiego Parku Krajobrazowego to już kompletnie nie rozumiem.
joanna (Anonim)
2019-02-05 22:14:19Autor tego artykułu zamieścił nieprawdziwe informacje. Nieprawdą jest , że tylko troje mieszkańców protestuje przeciwko spopielarni. Przeciwni są wszyscy mieszkańcy Jaszczowa. Zebraliśmy ok. 1000 podpisów. Żaden normalny człowiek nie chce żyć wdychając dym ze spopielonych zwłok. Nie chce widoku karawanów w swojej okolicy. Bez względu na to czy jest to dym wonny czy nie, barwny czy bezbarwny. Tutaj nie ma miejsca na tego typu biznes. W bliskiej odległości jest szkoła oraz teren Nadwieprzańskiego Parku Narodowego. W głowie mi się to nie mieści. Proponujemy Pani Beczkalskiej ,aby postawiła sobie spopielarnie pod oknami swojego domu w Trawnikach.
Budowa krematorium ruszy w tym roku?
POWIAT ŁĘCZYŃSKI: Pozwolenie na budowę uprawomocniło się. Rozmawiamy z wykonawcami i instytucjami finansowymi, aby jeszcze w tym roku rozpocząć budowę - zapowiada córka inwestorów. O zakaz budowy spopielarni zwłok w Jaszczowie walczy jeszcze troje mieszkańców wsi.